Diepte-informatie in Waterkaart V418 (NavKid V1.2)

Diepte-informatie in Waterkaart V418 (NavKid V1.2)

Kaart: Dekking van de diepte-informatie

De NavKid app heeft sinds 3 mei 2019 (V1.52) diepte-informatie die de routeplanner kan gebruiken. De dekking is afgebeeld op het kaartje hier.

De informatie is afkomstig van RIjkswaterstaat en gecontroleerd op fouten. Het kan voorkomen dat er een bepaalde diepte niet helemaal klopt. In het zeldzame geval dat uw route daar last van ondervindt, raden we aan in Instellingen/Routeplanner de instelling “Gebruik diepte-informatie” uit te zetten.

We blijven werken aan betere kaarten. Mocht u een fout in de app willen melden, gebruik dan de meldknop in het Hoofdmenu. Uw email komt dan meteen aan bij het team. Als het een kaartcorrectie betreft, dan kunt u deze direct op de kaart melden met “Meld kaartfout hier”, ook dat komt direct bij het team uit.

Geef een reactie

Bitnami