Kaartcorrecties in NavKid en op MarinePlan.com

Kaartcorrecties in NavKid en op MarinePlan.com

Omdat kaarten altijd achterlopen op de realiteit hebben we een updateservice gemaakt die ongeƫvenaard is. MarinePlan verwerkt correcties sneller dan Google, TomTom, OpenStreetMap of ANWB-kaarten.

Zo werkt het op maps.marineplan.com

De correcties komen van overheden, onze eigen cartografen, en natuurlijk van de schippers die het betreffende gebied op hun duimpje kennen. Via de gratis routeplanner op http://maps.marineplan.com en via de NavKid app kun je correcties aangeven. Die worden dezelfde werkdag beoordeeld en verwerkt. Zodra de verwerking klaar is, staan ze dezelfde dag online als kaart-update. Als je de correctie in de app maakt, zie je een overzicht van je correcties op een rij, met vermelding van de status en het antwoord van de cartograaf.

Deze functie is beschikbaar vanaf NavKid V1.52 en vereist geen persoonlijke gegevens of login.

Geef een reactie

Bitnami