Betonning en Bakens op de Waterkaart

Betonning en Bakens op de Waterkaart

Kaart: Bakens en boeien op het IJ in Amsterdam

Vanaf NavKid V1.54 en waterkaart 432 zijn er in totaal 20.000 boeien en bakens op de waterkaart gecontroleerd en aangevuld. U kunt ze bekijken zonder app op onze gratis waterkaart demo waar ook een routeplanner bij zit.

Mocht u enkele correcties hebben dan kunt u in de NavKid app inzoomen en via DEZE LOCATIE GEBRUIKEN en MELD KAARTFOUT HIER een melding sturen. U kunt daarna in het Hoofdmenu onder het kopje Mijn gemelde kaartfouten kijken of de correctie al is doorgevoerd (daarna duurt het nog even voordat de kaartupdate komt). De updates worden dagelijks verwerkt en gegarandeerd binnen een week verwerkt als gratis kaartupdate, meestal al dezelfde dag.

U krijgt de kaartupdate aangeboden als uw instellingen in Kaartbeheer dat juist aangeven (dagelijks/wekelijks/maandelijks etc.). Zodra NavKid opnieuw opstart wordt er gecontroleerd op een nieuwe kaart (zorg voor een internetverbinding).

Geef een reactie

Bitnami