Waterkaart Duitsland

Waterkaart Duitsland

Ongetwijfeld heeft u al enige kaartupdates in NavKid geïnstalleerd. Bijna elke dag komt er een update uit met de laatste wijzigingen en aanvullingen. Mocht u plannen hebben om naar het oosten te varen, dan is er goed nieuws. De dekkingsgraad van de MarinePlan Waterkaarten voor Duitsland is dusdanig dat ze goed bruikbaar zijn om mee te navigeren.

Wat moet u daarvoor doen? Niets. Behalve gewoon de kaart blijven updaten en de waterkaart van Nederland, Belgi├ź en Duitsland komt vanzelf op uw telefoon of tablet. Grofweg is alles boven de lijn Roermond-Berlijn in kaart gebracht. Mocht u bepaalde delen missen dan horen we dat graag via een melding in de NavKid app (inzoomen en “Meld kaartfout hier” kiezen, dan krijgen wij direct bericht.

Op http://maps.marineplan.com kunt u alvast kijken hoeveel honderden prachtige meren er zijn verbonden met de Havel, Elbe, Eems, Mittellandkanaal en Wezer.

Geef een reactie

Bitnami